Foundation Global Inclusion

organiseert trainingen en events

WAT WIJ AANBIEDEN

01.

— We Find & Fund

Wij ondersteunen minderheidsgroepen, zoals jongeren, sekswerkers, (ex)gedetineerden en mensen van migrantenafkomst door sponsors en fondsen te helpen vinden.

02.

— We Build Networks

Wij hanteren ‘social networking’ als krachtig bindmiddel tussen kwetsbare groepen en sociaal maatschappelijke organisaties, bedrijven en gemeenten om de integratie en participatie te bevorderen.

03.

— We Empower

Wij geloven in het ’empoweren’ (bekrachtigen) van mensen om hen in hun kracht te zetten, zodat zij hun talenten volledig kunnen benutten en ontwikkelen, waardoor zij volwaardig integreren en participeren in de samenleving een feit wordt. Dit proces noemen wij: inclusie (inclusion) en zorgt tevens voor een gelijkwaardige vertegenwoordiging van diverse minderheidsgroepen van de samenleving.

04.

— We Educate

Wij maken gebruik van verschillende vormen van educatie en training. Op het gebied van management, sociale voorzieningen, beroepsoriëntatie en budgettering, maar ook op het gebied van opvoeding, gezondheid en welzijn.

05.

— We Provide Care

Wij bieden zorg en advies op diverse terreinen, zoals opvoeding, gezondheid en maatschappelijk welzijn. Daarnaast geven wij financiële coaching, voorlichting en voorzien in basic computertraining om computervaardigheden bij jongeren en ouderen te bevorderen.

06.

— We Consult

Wij adviseren altijd op maat en hebben persoonlijke aandacht voor een ieder die zich bij ons aanmeldt met vragen en verzoeken.

PARTNERS & SPONSORS

DONEER

Met uw hulp kunnen wij onze ondersteuning en activiteiten blijvend uitvoeren.

Naam*

Bedrag €*