Volwaardig integreren en participeren staat centraal bij

Foundation Global Inclusion

Global Inclusion werkt met professionals die al meer dan 25 jaar ervaring hebben met het volwaardig integreren en participeren in de samenleving van minderheidsgroepen.

Onze bestuurders, adviseurs en professionals hebben ervaring en kennis van kwetsbaren in de samenleving, zoals jongeren, senioren, drugsverslaafden, prostituees, (ex)gedetineerden en minderheidsgroepen.

De professionals komen vanuit bestuur, politiek, welzijnswerk en hulpverlening.

De oprichtster van deze Stichting, Rachella Vorm, zet zich al 25 jaar in met passie en kennis ten aanzien van minderheidsgroepen. Zij is een global networker, een verbinder en inspirator. Zij zet haar expertise in om volwaardige integratie en participatie nationaal en internationaal te bevorderen.

In 2018 ontving zij de Golden Rule International Award, a Goodwill Ambassador for the Golden Rule en haar Honorary Degree of Doctorate in Humanities bij de United Graduate College and Seminary International, Washington DC, Amerika, iChange Nations™ door Dr. Clyde Rivers, Founder and President. De vertegenwoordiger voor Europa en Suriname is dr. Sewdatt Itrajh in Suriname.

Organisatie

Bestuur
Voorzitter, Irene Bhikhie
Penningmeester, Amanda van den Bos
Secretaris, Connie Hooi

Vrijwilligers

Professionals

PARTNERS & SPONSORS

DONEER

Met uw hulp kunnen wij onze ondersteuning en activiteiten uitvoeren

Naam*

Bedrag €*